Muuttovalmis talopaketti

Leppoisasti omaan kotiin

Rakennamme muuttovalmiit omakotitalot, paritalot ja rivitalot Keski-Pohjanmaalla

Rakennamme omakotitaloja, paritaloja ja rivitaloja suomalaiseen makuun vahvalla kokemuksella ja tuoreella näkemyksellä.

Yksilöllinen koti vaivattomasti

Muuttovalmis talopaketti helpottaa rakentamista ja sen avulla voit nopeuttaa ja toteuttaa tehokkaasti omakotitalosi rakennusprosessin.

Tarjoamassamme avainvalmiissa talossa yhdistyvät laadukkaat materiaalit, viimeistelty sisustus sekä toimiva pohjaratkaisu. Toteutamme omakotitalosi valmiista pohjaratkaisusta yksilöllisesti muunnellen toiveidesi ja tarpeittesi mukaisesti.

Taloprojektit suunittelusta viimeistelytöihin

Tavoitteenamme on tehdä kotisi rakentamisprosessista mahdollisimman vaivatonta, samalla kun huomioimme yksilölliset toiveesi ja tarpeesi uuden kodin suhteen.

Olemme mukana uuden kotisi suunnittelussa ja ideoinnissa ja hoidamme kaikki rakennusvaiheet alusta loppuun asti sisältäen myös suunnittelun ja valvonnan. Mikäli toivot tekeväsi sisäpuolen viimeistelytyöt itse, niin sekin on sovittavissa.

Uusia koteja 100% asiakastyyty­väi­syy­dellä

Meille on tärkeää varmistaa, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja saavat juuri sellaisen kodin kuin ovat toivoneet. Tavoitteenamme on rakentaa jokainen toteuttamamme koti 100% asiakastyytyväisyydellä.

Asiakastyytyväisyyden saavuttaminen vaatii hyvää viestintää ja yhteistyötä asiakkaiden kanssa, jotta otamme huomioon kunkin asiakkaamme toiveet ja tarpeet projektin aikana. Huolellinen ja ammattitaitoinen työn toteutus on taattua laatuamme.

Luotettava Kumppani logo
Rakentamisen Sertifikaatti henkilostosertifiointi logo